Online wiskunde bijles kind

De online cursus die wiskunde makkelijk maakt!

Betere cijfers voor wiskunde in minder dan 10 minuten per dag 

Maak wiskunde logisch

Wiskunde is makkelijker dan jij denkt. Dat je er nu moeite mee hebt, komt omdat je de basis nog niet goed begrijpt. Want daar begint het: de logica die in de basis verscholen zit. Die pas je overal en op elk niveau toe. Alleen steeds in een andere vorm. Hoe je dit onder de knie krijgt?


Door kleine korte video’s te bekijken.

Terug te gaan naar het wiskundeniveau dat iedereen snapt.

Veel te herhalen.

Anderen gingen jou voor

This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV

This is a Quote!

I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV
This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV

10 minuten per dag is voldoende

Ga jij echt elke dag even 10 minuten aandachtig zitten voor je wiskunde. Dan heb jij binnen 8 weken gegarandeerd een voldoende voor je toets. Dat is eventjes wiskunde doen voordat je aan tafel gaat voor het avondeten. Terwijl je op de bank zit (en normaal Netflix kijkt). Of 10 minuten minder dat je door je  TikTok scrolt. Zeg nu zelf, klinkt als een kleine moeite toch?

Het is misschien niet leuk. Maar je voldoende voor wiskunde komt ook niet aanwaaien. Dit is de makkelijkste manier om toch je wiskunde onder de knie te krijgen. Minimale inspanning maar met een mooi resultaat. 

Wiskunde cursus online leren

Gaat het dan echt zo vanzelf?

Nee. Je moet er wel iets voor doen: video’s bekijken. Jezelf de tijd geven om de stof te laten landen. En je opdrachten te maken. Ook als het even tegen lijkt te zitten, moet je blijven oefenen. Het hoeft niet lang te duren, als je het maar elke dag even doet. En ja, dat betekent dat je alle afleiding op dat moment opzij moet leggen. Kan je dat? Dan kom je er echt wel!

Over de Kelly Academy

Onze oudste zoon ging naar de brugklas. Daar kreeg hij voor het eerst wiskunde en hij kon wel extra hulp gebruiken. Omdat ik zelf weinig tijd had, besloot ik de uitleg op te nemen. Daar heeft hij zo veel aan gehad, dat ik besloot om jou ook te helpen. Want ik geef al 20 jaar bijles. En op deze manier kan ik nog veel meer mensen helpen met wiskunde. Ook voor jou heeft het voordelen:

✓ Je volgt de cursus op het moment dat het jou uitkomt.

 Het maakt niet uit hoe lang je erover doet.

 Alle stapjes herhaal jij zo vaak als jij het nodig vindt.

Likebutton wiskunde leren en begrijpen

Nieuwe methode van leren en begrijpen

Deze cursus vliegt jouw wiskundeprobleem net even anders aan. In plaats van afhankelijk te zijn van voorbeeldsommen uit je boek, die vaak net even simpeler zijn dan de sommen op je toets, krijg je in korte video's de stof echt goed uitgelegd. Daarmee snap jij in één klap meerdere verschillende opdrachten uit je boek. Met als resultaat dat je bijna op de automatische piloot je toetsen maakt.

Met zelfvertrouwen je wiskundetoets maken 

Stel jezelf even voor: je wiskundetoets is uitgedeeld. Je draait het formulier om. En je ziet meteen al de oplossing voor de eerste vraag. Hoe fijn is dat? Als een van de eerste loop jij met een goed gevoel het toetslokaal uit. Jij bent klaar voor vandaag. Appeltje eitje. En je klasgenoten? Die zweten nog even verder.


Dat is het resultaat wat jij behaalt!

 Oefenen wanneer het jouw uitkomt.

 Duidelijke video’s.

 Zo vaak herhalen als nodig is.

✓ Je wiskunde-achterstand wegwerken.

 Zelfverzekerd je wiskundetoetsen maken.

Start met het hoofdstuk waar je nu mee bezig bent

Zodra je toegang hebt, start je het hoofdstuk waar je op dit moment mee bezig bent. De korte video’s helpen je stap voor stap door de theorie heen. Zonder hele lappen tekst. Als het niet lukt, maak je een uitstapje naar de basiskennis. Zo pak je de lesstof op vanaf het moment dat je het nog wel begreep. Na elke video volgen er korte oefeningen.

Zo herhaal je het zo vaak, dat wiskunde net zo vanzelf gaat als fietsen. Het wordt een automatisme.

Jouw eerste voldoende voor wiskunde

Prijs: € 95,-

Voor bijlessen betaal je € 89,- per les. Gemiddeld heb je zeker 10 lessen nodig versus één online wiskundemodule. Dus reken maar uit hoeveel je bespaart 😉.

Jij kan dit! 

Ik geloof in jou. Het feit dat je deze pagina bezoekt en overweegt om de online cursus aan te schaffen, laat zien dat je gemotiveerd bent om een voldoende te halen voor je wiskunde. En dat is alles wat jij nodig hebt om je doel te bereiken! Vanaf hier, neem ik je bij de hand en ga ik je helpen.

In 6 stappen alles uit de wiskunde cursus halen:

1e stap bij wiskunde

Let goed op tijdens de uitleg en houd het kijken van de video's bij!

Zorg er dus voor dat je volledig geconcentreerd bent wanneer je de videos kijkt. De videos zijn kort, dus dat is écht te doen. Door iedere dag minstens 10 minuten aan de cursus te besteden blijf je bij en ben je op tijd klaar voor je toets. Let ook goed op tijdens de uitleg op school. 

2e stap bij wiskunde

Herhaal een video als je de stof nog lastig vindt

Soms moet het even "landen" in je hoofd, dat is heel normaal wanneer je iets nieuws leert. Geef jezelf de tijd die je nodig hebt. Raak niet in paniek of gedemotiveerd als er een onderdeel in het hoofdstuk zit wat jou niet ligt. Er zijn genoeg onderdelen die je wél begrijpt en soms valt het kwartje iets later.

3e stap bij wiskunde

Maak aantekeningen & schrijf mee tijdens de uitleg in de video's

 Zorg dat je een actieve houding hebt tijdens het kijken (dit zorgt ervoor dat je de uitleg beter kunt onthouden). Maak wanneer mogelijk na het kijken direct je huiswerk van school  of de door mij gegeven oefensommen, zodat je de stof direct kunt toepassen. 

4e stap bij wiskunde

Werk netjes en in kleine stapjes

Schrijf tussenstappen ook op, bij wiskunde is nauwkeurig werken vaak de weg naar een goed cijfer al.
5e stap bij wiskunde

Bekijk voor je toets de samenvatting video waarin alles nog eens kort uitgelegd en herhaald wordt!

Wiskunde bestaat uit oefenen, doen en doorzetten! Bekijk de uitleg en maak daarna sommen, net zo lang tot het lukt. 

6e stap bij wiskunde

Begin op tijd weer met de cursus voor het volgende hoofdstuk! 

Iedereen begrijpt dat je gelijk na een toets nog moeite hebt om weer te focussen op een nieuw hoofdstuk. Toch raad ik je aan direct mee te doen met de cursus voor het volgende hoofdstuk. Uitstellen is alleen maar het probleem opschuiven. Die 10 minuten per dag moeten wel lukken!!

Zodra jij de cursus hebt gekocht

Video's wiskundetoets

Direct toegang tot de cursus

Na aanmelding krijg je direct toegang tot de online leeromgeving waar je alle video's met uitleg kunt vinden. Standaard krijg je 8 weken toegang. Heb je langer nodig, dan kan je dit ons laten weten per e-mail. 

Muisicoon paars

Toegang tot onze besloten community op Instagram

Binnen 12 uur krijg je toegang tot ons besloten Instagram account waar we regelmatig nieuwe video's met uitleg en tips zullen delen, zodat jij helemaal klaar bent voor je wiskunde toets.
Eigenaar Kelly Academy

“Er is een enorme behoefte aan aanvullend onderwijs. Daar kunnen we simpelweg niet omheen. Met meer dan 20 jaar ervaring zie ik de vraag alleen maar toenemen. Leerlingen komen er zelfstandig niet uit en de hulp die ze op school krijgen is ontoereikend. Ze hebben veel meer nodig dan wat over het algemeen aangeboden wordt, daar moeten wij op inspelen. Het is onze verantwoordelijkheid om mee te gaan in de belevingswereld van de jeugd. het onderwijs heeft niet de capaciteit om de oplossing te bieden, maar mijn cursus wel.” 


“Ik ben niet de enige wiskunde expert, maar ik heb wel mijn eigen unieke manier van uitleggen, mijn eigen methode. Die methode heeft zich al lang en breed bewezen, ik ben blij dat ik hem nu beschikbaar kan stellen voor nog veel meer leerlingen”. 

Smiley wiskunde toets

Vanaf nu een goed cijfer voor jouw toetsen!

Als leerling ben je vaak afhankelijk van de uitleg tijdens de les op school, maar als jij wiskunde een lastig vak vindt, is dit vaak niet genoeg. Thuis loop je vast tijdens het maken van je huiswerk, maar om hulp vragen gaat dan niet. Terwijl je het dan juist zo hard nodig hebt. Op school gaan de lessen verder, de sommen worden lastiger en je raakt gefrustreerd en geeft het in je hoofd al op. Het had fijn geweest als je de uitleg thuis nog een keer kon krijgen…

Herkenbaar?

Dan is mijn online wiskunde cursus precies wat jij nodig hebt!

Veel gestelde vragen:

Op school zijn we al met het hoofdstuk begonnen, kan ik nog instappen in de online wiskundecursus?

Zeker! Je kan de hele cursus op jouw eigen tempo bekijken. Als er al snel een toets aan komt, zal je misschien wel iets harder je best moeten doen om op tijd alle video’s te bekijken voor je de toets maakt.

Ik zit net in de brugklas, is een online wiskundecursus dan handig voor mij?

Absoluut! Problemen voorkomen is altijd beter dan genezen. Doe daar juist je voordeel mee. Wiskunde vraagt een heel andere manier van denken dan bij rekenen. Deze manier van denken is straks ook handig bij natuurkunde, scheikunde, eco en beco.

Sluit de stof van de online wiskundecursus aan op mijn boek?

Ja. Iedere cursus behandelt een heel hoofdstuk van wiskunde uit jouw boek. Maar de cursus doet meer, want als ik een cursus zou maken die alleen uitlegt wat er in het boek uitgelegd wordt, kom je nog geen steek verder. Wij gaan een laagje dieper. Ik leer je de logica van de stof te begrijpen zodat je de kennis automatiseert en ook op lange termijn kunt onthouden en toepassen. Wanneer nodig, grijpen we terug naar de basis.

Hoeveel tijd kost de online wiskundecursus mij?

Ben jij gemiddeld 10 minuten per dag actief bezig met de cursus? Dan garandeer ik jou dat je binnen 8 weken de cursus en dus je toets over het desbetreffende hoofdstuk succesvol afrond.

Is de online wiskundecursus ook handig als ik al bijles (of huiswerkbegeleiding) volg?

Dat hangt ervan af, als jij echt genoeg hebt aan je bijles was je waarschijnlijk niet op deze website terecht gekomen. In de praktijk zie ik dat veel leerlingen echt meer nodig hebben dan een uurtje bijles of huiswerkbegeleiding per week. Mijn manier van uitleg geven, in combinatie met de mogelijkheid om de stof en uitleg vaak te herhalen, is bijles en huiswerkbegeleiding overstijgend. het is echt een andere manier van wiskunde leren.

Ik begrijp al jaren niks van wiskunde, hoe vaak het ook wordt uitgelegd.

Klopt. Die ken ik. En dat komt omdat je wiskunde in de basis niet snapt. Daar is ergens al iets mis gegaan. Want wiskunde is best heel logisch. Ik heb ontzettend veel leerlingen die al jaren vastliepen, met mijn methode geholpen.

Waarom helpt het om opgenomen video’s te kijken, als ik iemand naast mij heb zitten gaat het toch veel makkelijker?

Valt tegen! Want iemand die naast jou zit heeft geen uren de tijd om je iets uit te leggen. En dingen vaak genoeg te herhalen. Bovendien moet jij jezelf aanpassen naar de agenda van die persoon die jou gaat helpen. Ik weet zeker dat jij makkelijker leert als je zelf de touwtjes in handen hebt. Dus leert:
- Op jouw tempo.
- Wanneer jij wilt.
- Zo vaak als jij wilt.

Wiskunde bijles online

Jouw eerste voldoende voor wiskunde

Prijs: € 95,-

Voor bijlessen betaal je € 89,- per les. Gemiddeld heb je zeker 10 lessen nodig versus één online wiskundemodule. Dus reken maar uit hoeveel je bespaart 😉.