Hogere cijfers voor wiskunde,

in minder dan 10 minuten per dag! > 20 jaar ervaring 

in het geven van wiskunde bijles

+4000 tevreden leerlingen
gecoacht en geholpen

97% hogere cijfers 

na volgen van de cursus

Kunnen jouw wiskunde cijfers wel een boost gebruiken?

Altijd al beter in wiskunde willen worden maar nooit de juiste hulp gekregen of gevonden?

Is wiskunde voor jou een lastig vak, hoe hard je ook je best doet?

Geen idee waar je moet beginnen of hoe je het beste kunt leren voor de toets?

Welkom bij de club!

Je bent niet de enige… Ruim 4000 leerlingen hadden voor het volgen van mijn wiskunde methode een soortgelijke mening. 

Maak kennis met Kelly Academy!

Jouw wiskunde cijfers kunnen écht beter!

Dat is belangrijk want wiskunde is een kernvak. 

Het begrijpen en beheersen van wiskunde is namelijk niet alleen essentieel voor je wiskunde cijfer,

maar ook voor een heleboel andere vakken & voor je toekomst.

In de online wiskunde cursus leg ik jou stapje voor stapje alle geheimen uit mijn eigen methode uit. 


Kies de cursus van het wiskunde hoofdstuk waar jij nu op school mee bezig bent en ontvang:

✓ online uitlegvideo’s waarin jouw hoofdstuk (+ de nodige basiskennis) stapje voor stapje uitgelegd wordt

✓ oefensommen mét uitwerkingen + herhaling van de uitleg 

✓ stappenplannen

✓ samenvatting 

✓ leerstrategieën 

De cursussen van Kelly Academy zijn perfect voor jou wanneer:

✓ Jij wiskunde een moeilijk vak vindt 

✓ De uitleg in de klas te snel voor je gaat

✓ Je resultaten altijd tegenvallen

✓ Je problemen met wiskunde in de toekomst wilt voorkomen

✓ Je al extra hulp gehad hebt, maar het kwartje nog steeds niet valt

✓ Je heel veel tijd aan wiskunde kwijt bent

✓ Je wiskunde voor jezelf al hebt opgegeven

Klinkt herkenbaar?

Let’s go!

Kelly Academy neemt jou vanaf hier bij de hand en coacht jou letterlijk door de stof van jouw wiskunde hoofdstuk heen. 

Anderen gingen jou voor:

Marco T.

Niet alleen de uitleg is super goed, maar Kelly wist Sebas ook echt te motiveren tijdens de lessen. Zelfs wanneer de stof even lastig leek, spoorde ze aan om door te zetten en voelde ze van achter het scherm aan dat hier wat meer herhaling voor nodig was. Sebas schrijft braaf mee tijdens het kijken van de cursus waardoor hij aan het einde een mooie samenvatting heeft voor zijn toets. 

Daniël
Voor het eerst dat ik eindelijk iets van wiskunde begreep. Of eigenlijk dat iemand begreep wat ik niet begreep. Zo een fijne uitleg, goede voorbeelden en oefensommen. Iedere dag een paar minuten heb ik gekeken en ik was echt klaar voor mijn toets! Een 8 gehaald! Ik was serieus al heel blij met een 6 geweest!
Elise
De online cursus laat je zelfstandig en op je eigen tempo wiskunde leren. Dit is precies wat ik nodig had na 2 jaar struggles. Super fijn dat Kelly ook steeds even de basis van vorige jaren erbij uitlegt, anders was ik nooit verder gekomen. Denk dat ik wiskunde toch maar niet laat vallen, ik vind het eigenlijk best leuk en haal eindelijk goede cijfers.
Olivia B.
De uitleg die Kelly in haar video’s geeft sluit perfect aan bij de stof uit Fay haar wiskunde boek. Op school begrijpt zij het niet altijd, maar dan kijkt ze thuis de uitleg online en gaat dan haar huiswerk maken of leren voor haar toets. Geen stress en tot nu toe echt iedere keer mooie cijfers.
Smiley wiskunde toets

Ook jij kunt vanaf nu hogere cijfers voor wiskunde halen!

Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je de resultaten die je altijd hebt gekregen… 

Stel dus niet langer uit!! 

Het wiskunde probleem willen we namelijk het liefst voorkomen en anders zo snel mogelijk genezen. Net als met alles in het leven toch?

Dit mag je van de cursus verwachten:

Unieke methode van wiskunde leren en begrijpen:

De Kelly Academy manier van uitleggen is net even anders dan jij gewend bent. Kelly Academy legt jou namelijk de stof niet alleen uit maar coacht je ook door het hoofdstuk en de sommen heen, zodat jij het écht gaat begrijpen, toepassen en onthouden.

10 minuten per dag is echt voldoende:

De cursus is zo opgebouwd dat jij, wanneer je er echt even voor gaat zitten, minder dan 10 minuten per dag aan de cursus kwijt bent. 10 minuten per dag is echt niets! Kleine moeite toch?

Bekijk de uitleg waar & wanneer jij wilt:

De cursus is online, waardoor deze altijd en overal tot je beschikking is. Bekijk de uitleg bijvoorbeeld tijdens het maken van je huiswerk of het leren voor je toets. Jij hebt zelf de regie in handen!

Herhaal de uitleg zo vaak als nodig… 

De uitleg wordt in korte video’s gegeven, met in iedere video een klein onderdeel van het hoofdstuk. We werken dus stap voor stap. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk onderdelen kunt herhalen die je nog lastig vindt. Zo vaak als nodig. 

Geen stress, zelfvertrouwen & meer vrije tijd:

Door het volgen van de cursus op de manier waarop deze bedoelt is, ben jij gegarandeerd op tijd klaar met het hoofdstuk. Daardoor heb je dus nooit meer last minute stress en houd je zelfs meer vrije tijd over. Tijdens de cursus oefenen we heel veel sommen, waardoor je met zelfvertrouwen je toets kunt gaan maken.

De beste leerstrategieën & hogere cijfers…

De cursus is de beste manier om jezelf voor te bereiden op je aankomende wiskunde toets. Naast de uitleg geeft de cursus waar nodig ook strategieën om voor het hoofdstuk te leren. 

Zorg voor een actieve houding tijdens het volgen van de cursus, schrijf mee met de oefensommen en herhaal tot je het hoofdstuk daadwerkelijk begrijpt. Vanaf nu haal jij hogere cijfers voor je wiskunde toetsen!

€ 95,-

Online wiskunde cursus @Kelly Academy

Hogere cijfers voor wiskunde!!!


✓ De inhoud van eindeloos veel bijlessen in 1 duidelijke cursus

✓ Uitlegvideo’s waar en wanneer jij wilt

✓ Oefensommen zoals je kunt verwachten op de toets

✓ Stappenplan, tips en tricks

✓ Geen stress

✓ Zelfvertrouwen & meer vrije tijd

✓ Hogere cijfers 

Miryam F.

De gouden tip voor ons, deze video’s. We hadden even onze twijfels, aangezien de cursus online is en niet ergens op een locatie met een leraar erbij. Maar de inhoud is ontzettend goed en duidelijk ingedeeld en uitgelegd. Iedere leerling zou deze hulp moeten krijgen.

Tamara

Deze manier van leren is hier thuis echt een uitkomst, hadden we dit voor onze oudere kinderen maar gehad, dat had zo veel ellende bespaard. Van moeilijkste vak naar leukste vak, geen idee hoe Kelly dit via haar filmpjes voor elkaar krijgt, maar Lucas begrijpt gewoon alles nadat hij de uitleg heeft bekeken. 

Willem van S.

De cursus wiskunde is zorgvuldig en nauwkeurig samengesteld. Leuke manier van leren vind ik het voor mijn zoon. Soms kijk ik zelf nog even mee ook. 

Chris N.

De cursus is echt ontzettend goed Kelly. Dax gaat meestal vlak voor het eten even een stukje bekijken. Fijn dat ze video’s niet zo lang zijn, ik weet niet of hij het anders ook zo braaf had bijgehouden. Bedankt!

“Er is een enorme behoefte aan extern aanvullend onderwijs. Daar kunnen we simpelweg niet omheen. Met meer dan 20 jaar ervaring zie ik de vraag alleen maar toenemen. Leerlingen komen er zelfstandig niet uit en de hulp die ze krijgen is vaak niet voldoende. Ze hebben meer nodig. Wanneer leerlingen buiten school op zoek gaan naar hulp bij wiskunde, is het is onze taak om ze zo goed mogelijk te helpen en het is onze verantwoordelijkheid om mee te gaan in hun belevingswereld. Het huidige onderwijssysteem heeft niet altijd de capaciteit om de oplossing te bieden, mijn online cursus wel. Ik heb mijn eigen unieke manier van uitleggen, mijn eigen methode. Die methode heeft zich al lang en breed bewezen, ik ben blij dat ik hem nu met nog veel meer leerlingen kan delen”. 

In 6 stappen alles uit de cursus halen:

Let goed op tijdens de uitleg en houd het kijken van de video's bij!

Zorg er dus voor dat je volledig geconcentreerd bent wanneer je de video’s kijkt. De videos zijn kort, dus dat is écht te doen. Door iedere dag minstens 10 minuten aan de cursus te besteden blijf je bij en ben je op tijd klaar voor je toets. Let ook goed op tijdens de uitleg op school. 

Herhaal een video als je de stof nog lastig vindt

Soms moet het even "landen" in je hoofd, dat is heel normaal wanneer je iets nieuws leert. Geef jezelf de tijd die je nodig hebt. Raak niet in paniek of gedemotiveerd als er een onderdeel in het hoofdstuk zit wat jou niet ligt. Er zijn genoeg onderdelen die je wél begrijpt en soms valt het kwartje iets later.

Maak aantekeningen & schrijf mee tijdens de uitleg in de video's!

 Zorg dat je een actieve houding hebt tijdens het kijken (dit zorgt ervoor dat je de uitleg beter kunt onthouden). Maak wanneer mogelijk na het kijken direct je huiswerk van school of de door mij gegeven oefensommen, zodat je de stof direct kunt toepassen. 

Werk netjes en in kleine stapjes

Schrijf tussenstappen ook op, bij wiskunde is nauwkeurig werken vaak de weg naar een goed cijfer. Op je toetsen verwachten leerkrachten ook altijd dat je het antwoord met tussenstapjes opschrijft. Leer jezelf om op deze manier te werken.

Bekijk voor je toets de samenvatting video waarin alles nog eens kort uitgelegd en herhaald wordt!

Wiskunde bestaat uit oefenen, doen en doorzetten! Bekijk de uitleg en maak daarna sommen, net zo lang tot het lukt. 

Begin op tijd weer met de cursus voor het volgende hoofdstuk! 

Iedereen begrijpt dat je gelijk na een toets nog moeite hebt om weer te focussen op een nieuw hoofdstuk. Toch raad ik je aan direct mee te doen met de cursus voor het volgende hoofdstuk. Uitstellen is alleen maar het probleem opschuiven. Die 10 minuten per dag moeten wel lukken!!

YES! Ben jij er klaar voor?

Ook jij kan dit! 

Ik geloof in jou.

Het feit dat je deze pagina bezoekt en overweegt om de online cursus aan te schaffen, laat zien dat je gemotiveerd bent om hogere cijfers te gaan halen voor je wiskunde. Die instelling, dat is wat jij nodig hebt om je doel te bereiken!

Vanaf hier, neem ik je bij de hand en ga ik je helpen.

Zodra jij de cursus hebt gekocht…

Krijg je toegang tot onze online leeromgeving.

Hierin staan alle korte video’s van het door jou gekozen hoofdstuk.

Volg jij de hele cursus dan heb je aan het einde van de cursus:

  • Je (basis)kennis van het betreffende onderwerp onder de knie
  • Het hele hoofdstuk geleerd en geoefend
  • Een duidelijke samenvatting van de stof
  • Ben jij helemaal klaar voor je wiskunde toets!!

€ 95,-

Online wiskunde cursus @Kelly Academy

Hogere cijfers voor wiskunde!!!


✓ De inhoud van eindeloos veel bijlessen in 1 duidelijke cursus

✓ Uitlegvideo’s waar en wanneer jij wilt

✓ Oefensommen zoals je kunt verwachten op de toets

✓ Stappenplan, tips en tricks

✓ Geen stress

✓ Zelfvertrouwen & meer vrije tijd

✓ Hogere cijfers 

Michelle

Vanaf het begin van de brugklas vond ik wiskunde een lastig vak en dacht ik dat ik het nooit zou begrijpen. In de tweede klas kwam ik terecht bij Kelly. Het ging meteen heel goed met mijn wiskunde en ik ging hele goede cijfers halen. Ik begon wiskunde zelfs leuk te vinden. Kelly had altijd haar eigen methode om het uit te leggen en dat hielp mij heel erg. In de hogere klassen heb ik de bijles altijd bijgehouden en kon ik merken dat ik een veel betere basis had dan andere leerlingen uit mijn klas. Zonder Kelly had ik nooit mijn diploma gehaald!

Annemarie V.

Kelly helpt mijn dochter altijd heel erg goed, vooral met wiskunde. Jada heeft vanaf jong faalangst en stress voor toetsen gehad. Door het enorme geduld en de goede uitleg is zij veel rustiger geworden en haalt zij goede cijfers voor haar toetsen. Thuis hoeven wij niet naar haar huiswerk om te kijken, dat is ook heel fijn.

Samira B.

Noa is 12 en zit net in de brugklas. In het begin leek wiskunde gelijk een lastig vak maar via een vriendin hoorde zij over de online wiskunde uitleg van de moeder van een andere leerling. Ik had niet verwacht dat ze er zo serieus mee aan de slag zou gaan. Maar ze ging er zelfstandig mee aan de slag, begreep de stof en werkt bijna iedere dag met de filmpjes. 

Job

Om goed te zijn in wiskunde heb je helemaal geen wiskunde knobbel nodig, je hebt alleen Kelly nodig.

Veel gestelde vragen:

Op school zijn we al met het hoofdstuk begonnen, kan ik nog instappen in de online wiskundecursus?

Zeker! Je kan de hele cursus op jouw eigen tempo bekijken. Als er al snel een toets aan komt, zal je misschien wel iets harder je best moeten doen om op tijd alle video’s te bekijken voor je de toets maakt.

Ik zit net in de brugklas, is een online wiskundecursus dan handig voor mij?

Absoluut! Problemen voorkomen is altijd beter dan genezen. Doe daar juist je voordeel mee. Wiskunde vraagt een heel andere manier van denken dan bij rekenen. Deze manier van denken is straks ook handig bij natuurkunde, scheikunde, eco en beco.

Sluit de stof van de online wiskundecursus aan op mijn boek?

Ja. Iedere cursus behandelt een heel hoofdstuk van wiskunde uit jouw boek. Maar de cursus doet meer, want als ik een cursus zou maken die alleen uitlegt wat er in het boek uitgelegd wordt, kom je nog geen steek verder. Wij gaan een laagje dieper. Ik leer je de logica van de stof te begrijpen zodat je de kennis automatiseert en ook op lange termijn kunt onthouden en toepassen. Wanneer nodig, grijpen we terug naar de basis.

Hoeveel tijd kost de online wiskundecursus mij?

Ben jij gemiddeld 10 minuten per dag actief bezig met de cursus? Dan garandeer ik jou dat je binnen 8 weken de cursus en dus je toets over het desbetreffende hoofdstuk succesvol afrond.

Is de online wiskundecursus ook handig als ik al bijles (of huiswerkbegeleiding) volg?

Dat hangt ervan af, als jij echt genoeg hebt aan je bijles was je waarschijnlijk niet op deze website terecht gekomen. In de praktijk zie ik dat veel leerlingen echt meer nodig hebben dan een uurtje bijles of huiswerkbegeleiding per week. Mijn manier van uitleg geven, in combinatie met de mogelijkheid om de stof en uitleg vaak te herhalen, is bijles en huiswerkbegeleiding overstijgend. het is echt een andere manier van wiskunde leren.

Ik begrijp al jaren niks van wiskunde, hoe vaak het ook wordt uitgelegd.

Klopt. Die ken ik. En dat komt omdat je wiskunde in de basis niet snapt. Daar is ergens al iets mis gegaan. Want wiskunde is best heel logisch. Ik heb ontzettend veel leerlingen die al jaren vastliepen, met mijn methode geholpen.

Waarom helpt het om opgenomen video’s te kijken, als ik iemand naast mij heb zitten gaat het toch veel makkelijker?

Valt tegen! Want iemand die naast jou zit heeft geen uren de tijd om je iets uit te leggen. En dingen vaak genoeg te herhalen. Bovendien moet jij jezelf aanpassen naar de agenda van die persoon die jou gaat helpen. Ik weet zeker dat jij makkelijker leert als je zelf de touwtjes in handen hebt. Dus leert:
- Op jouw tempo.
- Wanneer jij wilt.
- Zo vaak als jij wilt.

Bella

Het lijkt wel alsof ze gewoon naast me zit, of mijn gedachte kan lezen ofzo. Maar ze legt me precies uit wat ik niet begrijp. De tips zijn ook super handig, ze zorgt er voor dat ik helemaal klaar ben voor de toets en goede cijfers haal. En ik vind het helemaal niet vervelend om naar de uitleg te kijken. 

Robin

Ook als ik er echt geen zin in heb zorgt Kelly ervoor dat ik aan het werk ga. Omdat ik weet dat haar uitleg goed helpt maak ik tijdens de les zin want ik wil uiteindelijk toch graag een goed cijfer halen. Ze maakt alles veel makkelijker en korter dat scheelt ook echt tijd die ik anders zelf er nog aan moet besteden.

Lotte

Kelly weet het altijd net even op een andere manier aan mij uit te leggen. Op school doe ik ook mijn best maar soms gaat het te snel in de les of begrijp ik het daarna nog niet goed. Gelukkig weet ik altijd zeker dat ik na mijn les van Kelly het toch wel begrijp, ze maakt het gewoon echt makkelijk. Ze weet altijd precies wat ik moeilijk vind en waarom.

Deborah C.

Kelly heeft onze zoon op een super leuke, geduldige en professionele manier jarenlang 

geholpen met wiskunde bijles. Wij hadden ons geen betere, betrokken lerares kunnen wensen.

Volg ons ook op Instagram

Ontvang tips, tricks, leerstrategieën en samenvattingen van al jouw vakken!