voldoende halen wiskunde

Dit is wat mijn deelnemers zeggen...

Hoe hebben zij het ervaren?

Anderen gingen jou voor

"Niet alleen een goede uitleg maar ook motivatie."

Niet alleen de uitleg is super goed, maar Kelly wist Sebas ook echt te motiveren tijdens de lessen. Zelfs wanneer de stof even lastig leek, spoorde ze aan om door te zetten en voelde ze van achter het scherm aan dat hier wat meer herhaling voor nodig was. Sebas schrijft braaf mee tijdens het kijken van de cursus waardoor hij aan het einde een mooie samenvatting heeft voor zijn toets. 

Marco T.

"Fijne uitleg en goede oefensommen."

Voor het eerst dat ik eindelijk iets van wiskunde begreep. Of eigenlijk dat iemand begreep wat ik niet begreep. Zo een fijne uitleg, goede voorbeelden en oefensommen. Iedere dag een paar minuten heb ik gekeken en ik was echt klaar voor mijn toets! Een 8 gehaald! Ik was serieus al heel blij met een 6 geweest!

Daniël

"Zelfstandig en op eigen tempo. Wiskunde is ineens best leuk!"

De online cursus laat je zelfstandig en op je eigen tempo wiskunde leren. Dit is precies wat ik nodig had na 2 jaar struggles. Super fijn dat Kelly ook steeds even de basis van vorige jaren erbij uitlegt, anders was ik nooit verder gekomen. Denk dat ik wiskunde toch maar niet laat vallen, ik vind het eigenlijk best leuk en haal eindelijk goede cijfers.

Elise

"Kelly is alles wat je nodig hebt bij wiskunde."

Om goed te zijn in wiskunde heb je helemaal geen wiskunde knobbel nodig, je hebt alleen Kelly nodig.

Job

"Ze legt me precies uit wat ik niet begrijp. Het is net alsof ze naast je zit."

Het lijkt wel alsof ze gewoon naast me zit, of mijn gedachte kan lezen ofzo. Maar ze legt me precies uit wat ik niet begrijp. De tips zijn ook super handig, ze zorgt er voor dat ik helemaal klaar ben voor de toets en goede cijfers haal. En ik vind het helemaal niet vervelend om naar de uitleg te kijken. 

Bella

"Alles is veel makkelijker en het scheelt me tijd."

Ook als ik er echt geen zin in heb zorgt Kelly ervoor dat ik aan het werk ga. Omdat ik weet dat haar uitleg goed helpt maak ik tijdens de les zin want ik wil uiteindelijk toch graag een goed cijfer halen. Ze maakt alles veel makkelijker en korter dat scheelt ook echt tijd die ik anders zelf er nog aan moet besteden.

Robin
"Ze weet precies wat ik moeilijk vind en waarom."
Kelly weet het altijd net even op een andere manier aan mij uit te leggen. Op school doe ik ook mijn best maar soms gaat het te snel in de les of begrijp ik het daarna nog niet goed. Gelukkig weet ik altijd zeker dat ik na mijn les van Kelly het toch wel begrijp, ze maakt het gewoon echt makkelijk. Ze weet altijd precies wat ik moeilijk vind en waarom.
Lotte 
"Geduldig, professioneel en super leuk."

Kelly heeft onze zoon op een super leuke, geduldige en professionele manier jarenlang 

geholpen met wiskunde bijles. Wij hadden ons geen betere, betrokken lerares kunnen wensen.

Deborah C.

"Zonder Kelly had 

ik nooit mijn diploma gehaald!"

Vanaf het begin van de brugklas vond ik wiskunde een lastig vak en dacht ik dat ik het nooit zou begrijpen. In de tweede klas kwam ik terecht bij Kelly. Het ging meteen heel goed met mijn wiskunde en ik ging hele goede cijfers halen. Ik begon wiskunde zelfs leuk te vinden. Kelly had altijd haar eigen methode om het uit te leggen en dat hielp mij heel erg. In de hogere klassen heb ik de bijles altijd bijgehouden en kon ik merken dat ik een veel betere basis had dan andere leerlingen uit mijn klas. Zonder Kelly had ik nooit mijn diploma gehaald!

Michelle

"Goede uitleg en enorm veel geduld."

Kelly helpt mijn dochter altijd heel erg goed, vooral met wiskunde. Ailani heeft vanaf jong faalangst en stress voor toetsen gehad. Door het enorme geduld en de goede uitleg is zij veel rustiger geworden en haalt zij goede cijfers voor haar toetsen. Thuis hoeven wij niet naar haar huiswerk om te kijken, dat is ook heel fijn.

Annemarie V.

"Naar wiskunde hoeven we hier thuis niet meer om te kijken!"

Noa is 12 en zit net in de brugklas. In het begin leek wiskunde gelijk een lastig vak maar via een vriendin hoorde zij over de online wiskunde uitleg van de moeder van een andere leerling. Ik had niet verwacht dat ze er zo serieus mee aan de slag zou gaan. Maar ze ging er zelfstandig mee aan de slag, begreep de stof en werkt bijna iedere dag met de filmpjes. Naar wiskunde hoeven we hier thuis niet meer om te kijken!

Samira B.

"Geen stress, wel mooie cijfers!"

De uitleg die Kelly in haar video’s geeft sluit perfect aan bij de stof uit Sem zijn wiskunde boek. Op school begrijpt hij het niet altijd, maar dan kijkt hij thuis de uitleg online en gaat dan zijn huiswerk maken of leren voor zijn toets. Geen stress en tot nu toe echt iedere keer mooie cijfers.

Olivia B.
"Van moeilijkste vak naar leukste vak."

Deze manier van leren is hier thuis echt een uitkomst, hadden we dit voor onze oudere kinderen maar gehad, dat had zo veel ellende bespaart. Van moeilijkste vak naar leukste vak, geen idee hoe Kelly dit via haar filmpjes voor elkaar krijgt, maar Lucas begrijpt gewoon alles nadat hij de uitleg heeft bekeken. 

Tamara

"Iedere leerling zou deze hulp moeten krijgen."

De gouden tip voor ons, deze video’s. We hadden even onze twijfels, aangezien de cursus online is en niet ergens op een locatie met een leraar erbij. Maar de inhoud is ontzettend goed en duidelijk ingedeeld en uitgelegd. Iedere leerling zou deze hulp moeten krijgen.

?
Video's wiskundetoets

Vraag gratis een preview aan

Wil je eerst een stukje uit de online cursus zien? Dat kan. Vraag hier een gratis preview aan.
Muisicoon paars

Lees meer over onze cursussen 

Wil je meer lezen over onze cursussen en wil je weten hoe het precies werkt? Lees dan verder.
Smiley wiskunde toets

Koop direct de cursus van jouw hoofdstuk

Wil jij direct de cursus

van jouw wiskunde hoofdstuk kopen?